Byggstädning Stockholm

Bli av med byggdammet

Boka byggstädning

Tack för ditt meddelande!

Vi hör av oss inom kort. 

Byggstädning i Stockholm

Låt oss sköta din städning

En byggstädning har likheter med en storstädning. Skillnaden är att storstädningen sätts in i en befintlig bostad, medan byggstädning görs innan man flyttar in i en nybyggd eller nyrenoverad bostad. Byggstädning handlar alltså om så mycket mer än bara bostadens utseende. Framför allt gäller det att bli av med allt byggdamm som kan vara skadligt för hälsan. En ordentlig byggstädning kommer åt i alla skrymslen och vrår som man annars lätt glömmer bort. Alla tecken på bygg eller renovering forslas iväg, allt damm torkas bort, skåp rengörs på både in- och utsidan, väggar torkas, golvbrunnar rensas. Ja, allt som behöver göras för att ni ska kunna flytta in i ett hem som känns trivsamt från första stund. Vi kan städning och vi kan Stockholm, så om ni letar efter byggstädning i Stockholm kan ni känna er trygga med att välja oss.
flyttstädning badrum
pålitligt städbolag med personlig städare

Trygg flyttstädning

Ta hjälp av proffs

Att bygga eller renovera en bostad i Stockholm är inte någon enkel match. Om man lyckas ta sig igenom den utmaningen är det alla gånger värt det att belöna sig med en ordentlig byggstädning innan man flyttar in. I stället för soppåsar på golven och byggdamm i hörnen kan ni komma hem till en nystädad bostad med frisk, dammfri luft och inga byggrester så långt ögat når. Vi kan hjälpa er att åstadkomma det.

Vi är experter på byggstädning i Stockholm

Det byggs nya bostäder överallt i Storstockholm, och människor renoverar sina hus och lägenheter som aldrig förr. Vi har därför haft nöjet att sköta byggstädningen hos många både företag och privatpersoner. Om ni funderar på att bygga eller renovera er bostad är det värt att sätta en slant på professionell byggstädning.

Varför anlita ett proffs?

En väl utförd byggstädning kräver specialutrustning och kunskap. En bra städfirma har den rätta utrustningen som gör att de kommer åt i alla skrymslen där byggdamm kan gömma sig, och de har erfarenheten som gör att de vet var det behöver städas extra noga för att resultatet ska bli tillräckligt bra. Bostadens framtida luftkvalitet påverkas kraftigt av hur väl den första byggstädningen utförs. Vi rekommenderar därför att ni inte försöker er på byggstädningen själva utan anlitar proffs.

Det sitter i detaljerna

Alla städfirmor är inte jämlika. Vem som helst kan bocka av uppgifter på en checklista, men en städare med erfarenhet och yrkesstolthet anpassar städningen till den aktuella bostaden. Eftersom vår personal stannar länge har de byggt upp kunskapen som behövs för att kunna göra byggstädningen bättre än de flesta. Det sitter i detaljerna helt enkelt.

FAQ

Vanliga frågor om byggstädning Stockholm

Du kan göra avdrag i beskattningen för byggstädning. Om det är frågan om RUT- eller ROT-avdrag beror lite på hur avancerad städning det är frågan om och hurudan utrustning som används. Om du är osäker är du välkommen att höra av dig till oss. Du kan även kontakta Skatteverket med dina frågor.

Hur gör man för att beställa byggstädning i Stockholm? Vi har en checklista som beskriver vad som ingår i en vanlig byggstädning.

Kontakta oss för att diskutera om något behöver läggas till eller kan dras ifrån den listan. I vilket fall som helst är varje byggstädning ett specialuppdrag där omfattningen beror väldigt mycket på om det är frågan om ett nybygge eller en renovering, storlek på bostaden, byggets eller renoveringens omfattning och så vidare.

Kontakta oss för att diskutera er byggstädning i Stockholm så kan vi lova att vi ska komma fram till ett bra upplägg.

Över 20 års erfarenhet

Byggstäd Stockholm – 20 års erfarenhet

Vi har städat hos hem och företag i Stockholm i 20 år. Vi har därför erfarenheten som gör oss till ett tryggt val när ni behöver byggstäd i Stockholm.

Berätta mer om vad ni önskar få hjälp med så kontaktar vi er inom kort.

Tack för ditt meddelande!

Vi hör av oss inom kort.