Kontorsstädning stockholm

Vi städar ert kontor på era villkor

Få offert på kontorsstädning

Tack för ditt meddelande!

Vi hör av oss inom kort. 

Kontorsstädning i Stockholm

Vi städar när det passar er

Professionell städning av kontoret är en självklarhet för alla företag, som vi ser det. Oavsett om du är stor eller liten behöver du vårda dina lokaler för att inte riskera din och andras hälsa eller göra ett dåligt intryck.

Vi ordnar kontorsstädning i Stockholm till bra priser, på dina villkor. Vår kunniga personal har lång erfarenhet och vi vet hur man städar en arbetsplats utan att påverka er verksamhet, vare sig vi städar på morgonen, kvällen, helgen eller mitt under arbetsdagen.

För det lilla företaget kanske städning kan verka vara en onödig utgift, men tänk på vad den sparade tiden är värd för dig! Att betala för kontorsstädning borde inte vara konstigare än att köpa redovisningstjänster, äta på lunchrestaurang eller köpa färdiga möbler.

Låt oss sköta kontorsstädningen så får du tid över till din kärnverksamhet. Den är mycket viktigare och kostnaden för städning uppvägs lätt av den extra tid du får över till ditt egentliga arbete.

kontorsstädning för företag i Stockholm
kontorsstädning toaletter

Låt oss ta hand om städningen

Vi städar er kontorsmiljö

Ditt företag förtjänar ett fräscht och ny städat kontor. Oavsett hur många ni är så behöver kontoret städas och att göra det på egen hand tycker vi är lite som om ni skulle tillverka ert eget kontorspapper.

Såvida du inte är i städbranschen själv vågar vi lova att städning är så långt från kärnverksamheten du kan komma. Lägg inte tid på fel saker! Vi fixar kontorsstädning i Stockholm till bra priser oavsett storlek på kontoret.

Ett ostädat och smutsigt kontor är dåligt inte bara för människors hälsa utan också för datorer och annan elektronik. Professionellt och väl genomförd städning är därför en kvalitetsfråga och faktiskt en investering inför framtiden.

Professionellt kontorsstäd i Stockholm

När du behöver hjälp med kontorsstädning ska du vända dig till oss! Vi har lång erfarenhet och kunnig personal som snabbt och effektivt löser alla era
städbehov. Har du ett kontor så kan vi städa det, oavsett hur dina behov ser ut.

Vi städar på tider som passar er och med metoder anpassade till era lokaler. Ni slipper slipper tänka på rengöring och kan lägga tiden åt er kärnverksamhet istället.

Vi erbjuder professionellt kontorsstäd i Stockholm åt alla, från enmansföretag till stora, globala organisationer.

Därför ökar bra kontorsstädning trivseln för anställda

Som anställd vill du känna att din arbetsgivare bryr sig, inte bara om att du gör ett bra jobb. Minst lika viktig är känslan av att arbetsgivaren bryr sig om dig och din arbetsmiljö.

Ett smutsigt och ostädat kontor ger ingen bra känsla och leder lätt till allmän olust och dålig stämning. Det kan verka ytligt att lägga stor vikt vid det synliga, men ett ovårdat yttre leder lätt, i förlängningen, till ett ovårdat inre. Om företaget inte bryr sig om den synliga miljön minskar trivseln, vilket leder till ett sämre utfört arbete. Det är därför bra kontorsstädning ökar trivseln för dina anställda.

Bra hygien minskar sjukanmälningar

Hög sjukfrånvaro är ingen succé för affärerna. Människor som ofta är sjuka mår sämre och när människor mår sämre blir de sjuka lättare. Sjukfrånvaro ökar belastningen på övrig personal och leder till störningar i verksamheten vilket till slut påverkar affärerna.

Därför ligger det i varje företags intresse att minska sjukfrånvaron och en bra början är att se till att kontoret är välstädat och rent. Bra hygien minskar sjukanmälningar helt enkelt genom att smittspridning hindras. Det är en regel som gäller på sjukhus världen över, och det gäller även på andra arbetsplatser. Ett rent kontor och bra hygien är därför bra för affärerna och borde vara en självklarhet på varje kontor.

Kontorsstädning avdragsgillt

Kontorsstädning som företaget betalar för är en lokalkostnad bland andra och är i normalfallet avdragsgill för företaget. Det bokförs som en helt normal kostnad, tillsammans med övrigt som har med bolagets ordinarie drift att göra. Även momsen kan förstås dras av.

Enda undantaget är om företaget betalar för städning hemma hos anställda, då detta istället blir en beskattningsbar löneförmån. Det kan förstås ändå vara fördelaktigt att gemensamt upphandla städning för personalen, eftersom det då kan bli billigare än om var och en köper denna tjänst privat.

Bidrar till en positiv kundupplevelse

Dina anställda kanske kan stå ut med lite damm i hörnen, men om du låter kunderna besöka ditt kontor går det inte för sig att slarva med städningen. Ett dåligt städat kontor kanske inte måste betyda att du gör ett dåligt jobb, men det ger definitivt ett intryck av att du inte är så noga med detaljerna, ett intryck som inga snygga presentationer eller bjudmiddagar i världen kan sudda ut.

Slarva inte med kundkontakterna! Låt inte dina kunder få ett dåligt intryck av någonting som är så enkelt att åtgärda som dålig städning. Låt oss hjälpa till med städningen! Vi lovar att det bidrar till en positiv kundupplevelse!

EN pålitlig städfirma

Kontorsstädning med 20 års erfarenhet

Med erfarenhet blir man bättre och effektivare. Vi har jobbat med städning i många år och vet hur en golvmopp ska dras. Med väl inarbetade metoder och rutiner vågar vi säga att vi är bättre och snabbare än andra på att hålla ditt kontor skinande rent.

Vi erbjuder kontorsstädning med 20 års erfarenhet i bagaget. Det innebär en trygghet för dig. Vårt goda namn och långa erfarenhet är din garanti för att vi ska göra dig helt nöjd med vårt arbete. Missnöjda kunder och dåligt rykte har vi helt enkelt inte råd med.

Berätta mer om vad ni önskar få hjälp med så kontaktar vi er inom kort.

Tack för ditt meddelande!

Vi hör av oss inom kort.