Möbeltvätt stockholm

Få bort envisa fläckar från möbler

Boka möbeltvätt

Tack för ditt meddelande!

Vi hör av oss inom kort. 

Möbeltvätt i Stockholm

djuprengör dina möbler

Vi ordnar möbeltvätt i hela Stockholm på små som stora möbler. Gick det lite väl vilt till i helgen. Blev det en vinfläck på den ljusa soffan? Eller har den vita soffan bara slutat vara vit och blivit gammal och grå? Oavsett om olyckan varit framme eller om tiden bara gått sin gilla gång hjälper vi dig att återställa dina favoritmöbler så att de blir som nya igen.

Lämna in mindre möbler till oss för rengöring till bäst pris, eller låt oss komma till dig och fixa möbeltvätten på plats. Det finns ingen anledning att baxa in stora favoritsoffan i bilen och köra över halva stan. Det är mycket enklare att vi kommer till dig. Som bonus får du se miraklet med egna ögon, när vi sakta trollar bort tidens alla spår från dina käraste möbler.

möbeltvätt soffa
möbeltvätt säng

Professionell möbeltvätt

över 20 års erfarenhet av rena möbler

Du vet hur det känns när katastrofen inträffar och det blir en stor mörk fläck på favoritfåtöljen, eller när du plötsligt en dag upptäcker att dina vita fina möbler plötsligt inte är så vita längre. Vad du kanske inte visste är att nästan alla möbler kan tvättas och återställas i nästan nyskick.

Vi vet! Och vi vet inte bara att det går. Vi vet dessutom hur man gör. Vi har 20 års erfarenhet och vågar säga att vi är proffs på möbeltvätt.

När små och stora katastrofer drabbar dig och dina möbler kommer vi till dig och återställer situationen till det normala. Vi ordnar möbeltvätt i Stockholm oavsett om det gäller farmors unika stoppade fotpall eller din favorit soffa i mocka klädsel.

Naturvänlig möbeltvätt

Dina möbler är förstås viktiga för dig och vi vill göra ett så bra jobb som möjligt med att återställa dem till perfekt skick. Samtidigt är det viktigt att vara rädd om miljön. Därför arbetar vi i första hand med milda rengöringsmedel och skonsamma rengöringsmetoder som till exempel ånga när vi tvättar dina möbler.

Anlita ett proffs till hemmet

Ditt hem är din borg och där bör du vara restriktiv med vem du släpper in. Vi tycker att du ska anlita ett proffs till hemmet och dess städning, i synnerhet när det gäller ömtåliga saker som dina stoppade möbler.

För oss är ett professionellt uppträdande A och O. Du kan känna dig trygg med att du alltid får full information om vad du kan förvänta dig innan vi sätter igång med ett jobb, så att du har kontroll över ditt hem. Vi är proffs på rengöring i hemmet och den viktigaste personen för oss är vår kund, det vill säga du!

Vi vet att det inte är många som skulle tacka nej till lite hjälp med städningen men en del tycker att det är jobbigt att be om hjälp. Men vet ni vad det är helt ok att be om hjälp hemma! Värdera din tid och låt någon annan ta hand om hemstädningen så får du mer tid till annat. Boka din hemstädning redan idag. Vi har alltid kunden i fokus.

Hur fungerar möbeltvätt?

När du vill ha möbler tvättade i hemmet behöver du förbereda genom att se till att det finns plats att arbeta runt om. Möbeltvätten fungerar så att vi kommer hem till dig på avtalad tid och gör en besiktning på plats. Beroende på klädselmaterialet och typen av smuts och fläckar anpassar vi metoderna som används. I många fall använder vi ånga i kombination med olika rengöringsmedel.

Vissa fläckar går att ta bort helt. I andra fall kan resultatet variera. Det är först när vi ser möbeln och fläckarna på plats som vi kan ge dig ett definitivt besked om vad du kan förvänta dig för resultat av tvätten. Baserat på detta väljer du hur du vill gå vidare. I de flesta fall kan möbeln återställas till någorlunda normalt skick, med hänsyn till dess ålder.

FAQ

Vanliga frågor om möbeltvätt Stockholm

Professionell möbeltvätt är inte bara ett tryggt och säkert sätt att hålla möblerna fräscha till låg kostnad. Det är också ett sätt att betala mindre skatt. Använd ditt RUT-avdrag till möbeltvätt och du betalar i praktiken bara halva arbetskostnaden. Andra halva dras av direkt på fakturan. Du behöver inte lägga ut pengarna. Istället dras de direkt från din skatt och tas automatiskt med i din deklaration. Du behöver inte göra någonting extra, utan kan istället njuta av sparade slantar när du sitter i dina nytvättade möbler.

RUT-avdraget kan användas tvätt av möbler du har hemma, förutsatt att arbetet utförs i bostaden. Du behöver alltså inte ens tänka tanken att släpa iväg möblerna till oss. Det blir billigare att bara låta dem stå och låta oss komma till dig.

Det finns många sätt att sätta fula fläckar på en möbel, men det finns tyvärr nästan lika många sätt att göra det värre genom att försöka tvätta bort fläckarna på fel sätt. Det finns mängder av möbelklädslar och tvätt metoder. Att välja rätt metod för rätt situation kan vara svårt för den oinvigde och väljer du fel kan det sluta med att fläckarna inte går att ta bort alls.

När du lagt ned mycket tid och pengar på att skaffa möbler du verkligen gillar vill du förstås att de håller sig fräscha länge. Gör det inte värre om olyckan trots allt är framme. Anlita en professionell möbeltvättare, som gör rätt från början, så ökar dina chanser att få behålla dina möbler i fint skick under lång tid.

Berätta mer om vad ni önskar få hjälp med så kontaktar vi er inom kort.

Tack för ditt meddelande!

Vi hör av oss inom kort.