Fönsterputs stockholm

Vi ger dig skinande rena fönster

Boka fönsterputs

Tack för ditt meddelande!

Vi hör av oss inom kort. 

Fönsterputs Stockholm

Snabbt, effektiv och perfekt resultat

Vi fixar fönsterputs i hela Stockholm, snabbt och effektivt och med perfekt slutresultat. Vi putsar fönster i alla lägen, från den egna villan eller lägenheten till hela hyreshus eller stora kontorsbyggnader. Våra fönsterputsare är noggranna och erfarna och arbetar snabbt och effektivt, med minimal störning för dig och skinande blanka fönster som slutresultat. Se upp bara, så du inte kör huvudet rakt igenom en fönsterruta efteråt!

Att putsa fönster på egen hand tar lång tid och slutar ofta med vattenfläckar och streck på rutorna, hur noggrann du än är. Det är inte så konstigt. Att putsa fönster snabbt och med gott resultat är ett hantverk som kräver övning, erfarenhet och rätt utrustning. Att putsa fasta fönster utvändigt leder ofta till halsbrytande eller rent av livsfarliga fasadklättringsmanövrer. Riskera inte livet för att få rena rutor. Låt oss komma till dig istället! Vi fixar fönsterputs i Stockholm, snabbt effektivt och till bra pris.

professionell fönsterputs
garanterat rena fönster med fönsterputs av städföretag

Fönstertvätt i Stockholm

Vi har rätt utrustning och erfarenhet

Är verkligheten lite gråare än vanligt? Det måste inte vara vädret. Det kan vara fönstren som är smutsiga. Kontakta oss! Vi hjälper dig med fönsterputs i Stockholm.

Glöm vattenfläckar, ränder och riskabel fasadklättring för att komma åt. Vi har rätt utrustning och erfarenhet för att göra ett bra jobb på ett säkert sätt och ser till att du snabbt får skinande rena fönster till ett bra pris.

Alla har sin specialitet. Vi putsar fönster. Eftersom vi har specialiserat oss på det har vi rätt utrustning och kunskap för att kunna göra ett snabbt och effektivt jobb på rätt sätt. Oavsett hur många fönster du har och hur avigt de är placerade ser vi till att de blir skinande rena, så ofta du vill. Vi putsar fönster på alla typer av byggnader i hela Stockholm, snabbt och effektivt, till bra pris.

Fönsterputsning i Stockholm är vår specialitet och inget jobb är för stort eller för litet. Vi arbetar åt både privatpersoner och företag med allt från sommarstugor till stora kontorsbyggnader.

FAQ

Vanliga frågor om fönsterputs Stockholm

Vi putsar fönster även under vintern. Skulle temperaturen gå under – 16 eller ni har fönster som öppnas uppåt och det regnar bokar vi kostnadsfritt om er tid. 

Meddela oss vid bokning om ni inte har en stege tillgänglig så tar vi med oss när vi kommer till er för att putsa fönster. 

I ditt pris för fönsterputs tas det hänsyn till hur många fönster ni har, om det är spröjs på fönstren samt om det är fönster som är svåråtkomliga och kräver extra utrustning. Vi ger er en fri offert på hur just era fönster ser ut. Kontakta oss för mer information eller bokning. 

Tycker du att det är tråkigt att betala skatt? Tycker du också att det är tråkigt att putsa fönster? Då kan du slå två flugor i en smäll genom att använda ditt RUT-avdrag till fönsterputsning i Stockholm. Du betalar halva arbetskostnaden. Andra halvan dras av direkt på fakturan och kvittas mot din skatt helt automatiskt. Du får rena fönster och lägre skatt helt utan ansträngning.

När du anlitar oss för fönstertvätt får du ett perfekt resultat, i form av skinande rena fönster. Det sätter vi vårt goda namn och rykte i pant på. Som kund till oss ska du aldrig behöva vara orolig över resultatet. Vår erfarna personal är noggrann och ger sig inte förrän arbetet är klart till din belåtenhet. Vi garanterar perfekta fönster!

Plocka gärna bort allt från fönsterbrädor. Har ni gardiner är det bäst om dessa kan tas ned innan. Flytta även möbler som står framför om ni har möjlighet. 

Proffs på fönsterputs

20 års erfarenhet i Stockholm

Vi startade vårt städbolag i Täby för 20 år sedan och har sedan dess växt kraftigt.

När du vill veta att fönsterputsningen blir väl utförd ska du anlita oss. Vi har 20 års erfarenhet i Stockholm, av fönsterputsning både hos privatpersoner och företagskunder. Med vår erfarenhet och vårt lokalsinne hittar vi dig snabbt och lätt. Vi finns nära och du behöver inte vänta länge på att få bättre utsikt när fönstren visar upp sin smutsigaste sida.

Berätta mer om vad ni önskar få hjälp med så kontaktar vi er inom kort.

Tack för ditt meddelande!

Vi hör av oss inom kort.