Om oss

Över 20 års erfarenhet

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

Vi hör av oss inom kort. 

Om Städbolag ett Täby AB

Ett städbolag att lita på

Våra kunder vet att de kan lita på oss.

Vi arbetar i enlighet med ISO-standarden för både kvalitet och miljö. Varje månad gör vi dokumenterade kvalitetskontroller. Med månatliga kundenkäter och uppföljningsmöten säkrar vi att du som kund är nöjd med vårt arbete. Vår miljöpolicy präglas av ansvar.

Med ett starkt engagemang för våra kunder, anställda, miljön och därmed för kommande generationer. Med stöd av vår miljöpolicy arbetar vi för att minska föroreningar, avfall och användning av naturresurser. Vi beaktar miljöaspekterna vid val av leverantörer och kemiska produkter. Återvinning och återanvändning av emballage, rätt dosering samt användning av microfiberdukar (som gör rent med bara vatten) är konkreta exempel på vårt miljöarbete. Alltsammans finns dokumenterat i vårt miljöledningssystem.

bilar för hemstädning, fönsterputsning, konstorsstädning m.m

Försäkringar och Avtal

Städbolag Ett är ansvarsförsäkrade hos Dina Försäkringar med ett belopp upp till 10 MSEK per skadetillfälle. Vi är medlemmar i Almega Serviceentreprenörerna och har därigenom kollektivavtal för samtliga våra medarbetare.

Vi är också auktoriserade av Almega Serviceentreprenörerna och uppfyller organisationens stränga krav på seriositet och affärsmässighet.

Möt vår personal

Här kan du kontakta oss direkt

Pernilla städbolagett svartvit

Ekonomi/admin

Pernilla Elfstrand
Lotta Städbolagett svartvit

Kundansvarig privat

Lotta Roxland-Ahlström
Thomas städbolagett svartvit

Kundansvarig företag

Thomas Holmberg
Janina städbolagett svartvit

Teamledare

Janina Zetterlund