Trappstädning stockholm

Vi ger dig en inbjudande trapp

Boka trappstädning

Tack för ditt meddelande!

Vi hör av oss inom kort. 

Trappstädning i Stockholm

Trappen är det första man möter

Om du bor i en bostadsrätt i Stockholm har föreningen antagligen anlitat en städfirma för trappstädningen. Om den städfirman är bra märker du knappt av den. I stället möts du av ett rent och snyggt trapphus varje gång du stiger in i trapphuset. Det finns många goda orsaker till att hålla trapphuset välstädat.

För det första för trivselns skull – vem vill väl bo i ett hus med ett osnyggt trapphus?

För det andra samlas det alltid stora mängder damm, smuts, djurhår och pollen i trapphuset, något som kan få besvärliga konsekvenser för de boende i huset.

För det tredje höjer ett snyggt trapphus värdet på bostäderna i huset, och om det är något vi stockholmare är måna om så är det värdet på våra bostadsrätter, eller hur?

Allt som allt är det en bra idé för en bostadsrättsförening att inte snåla på trappstädningen, utan i stället bibehålla långsiktighet och regelbundenhet i städningen. Vi gillar långsiktighet och är måna om att göra ett så bra jobb att våra kunder aldrig vill byta städfirma.

trappstädning för företag, BRF, kommuner etc med personlig städare
trappstädning BRFer o företag

Trappstädning företag

Anlita bra fastighetsskötare

Marknaden för trappstädning i Stockholm är enorm, vilket förstås drar till sig alla möjliga sorters städfirmor. Det är bra för er bostadsrättsförening eftersom konkurrensen håller priserna nere. Däremot kan det göra att vissa städfirmor försöker fuska sig fram genom att antingen inte hålla vad de lovar eller snåla på lönerna till sina anställda. Så gör inte vi. Vi lämnar gärna ut namn på nöjda bostadsrättsföreningar som kan tala gott om oss. Om ni söker trappstädning i Stockholm, fråga oss om referenser!

Trappstädning för bostadsföreningar

Exakt vad som ska ingå i trappstädningen i ert hus behöver vi komma överens om. Ofta handlar det om att skura golv och trappor, torka ledstängerna och tvätta fönster, men det finns många andra små arbetsmoment som också ingår. Vi kan städa en eller flera gånger i veckan, ha ett rullande schema för exempelvis tvättstuga och källarförråd – ja, vad ni än behöver.

Ett fräscht trapphus ökar bostadens värde

Om man letar efter ett gemensamt intresse bland alla stockholmare så visar det sig antagligen vara bostadspriser. Vad är min bostadsrätt värderad till, vad sålde grannen för, hur skiljer sig priserna i de närmaste stadsdelarna? Om ni som brf vill göra en insats för att hålla priserna i föreningen höga är regelbunden städning av gemensamma utrymmen givet. Ett fräscht trapphus ökar bostadens värde helt enkelt. Fråga oss om offert så tror vi inte medlemmarna i föreningen kommer att klaga.

Naturvänliga produkter är A & O

Det är en fin balansgång mellan effektivitet och miljövänlighet. Vi använder moderna och effektiva tvättmedel och skadar miljön minimalt. Vi följer ISO-standarden för både kvalitet och miljö och vi utför regelbundna kvalitetskontroller. Naturvänliga produkter är A & O, men alltid med effektiviteten i åtanke.

 

FAQ

Vanliga frågor om trappstädning Stockholm

RUT- och ROT-avdrag är skatteavdrag för privatpersoner. En bostadsrättsförening kan därför inte få RUT- eller ROT-avdrag för trappstädning. Inte heller kan de boende i ett flerfamiljshus få avdrag för städning av gemensamma utrymmen. Vi vågar trots det lova att våra priser inte kommer att chocka er.

Ja absolut vi erbjuder även butiksstädning, kontorsstädning, fönsterputsning med mera. Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er. 

Över 20 års erfarenhet

Trappstädning i Stockholm med omnejd

Vi började i norra Stockholm för 20 år sedan, och har sedan dess vuxit till oss rejält.

Vi har städat hem och bostadshus åt nöjda fastighetsägare i 20 år. Det gör att vi har full koll hur olika material ska tvättas, vilka de effektivaste sätten är för att få bort olika sorters fläckar och så vidare.

Om ni anlitar oss kan ni lita på att ert trapphus är en fröjd för både boende och besökare.

Vi städar nu i hela Storstockholm. Om er brf letar efter trappstädning i Stockholm med omnejd borde ni definitivt kontakta oss för en offert och en lista på referenser.

Berätta mer om vad ni önskar få hjälp med så kontaktar vi er inom kort.

Tack för ditt meddelande!

Vi hör av oss inom kort.